torsdag 11. september 2008

the reasons why I eat out everyday

Så.....jeg spiser enten middag ute, eller så kjøper jeg meg et eller annet ferdiglaget som jeg inntar når jeg kommer hjem.

Det er flere grunner til det....blant annet er det billigere og når jeg går i butikken og ser en hel blekksprut innpakket i plast vet jeg liksom ikke helt i hvilken ende jeg skal begynne for å tilberede denne og jeg er ikke akkurat kjent som noen mesterkokk og kjøkkenet mitt her i Japan er noe begrenset, det er ikke plass til en fullsize pizza i stekeovnen engang(den er søt, men dog ikke veldig funksjonell)

Men idag tok jeg skjeen i en annen hånd, og tenkte at en gang iløpet av seks måneder bør jeg vel kunne si at jeg har laget et måltid her!
Gikk dermed på butikken og kjøpte pastaskruer og pesto(trenger jo ikke å være så avansert for å være godt) og en boks med grapefruitbiter....som jeg betalte 1700 JPY for!!! er det rart jeg spiser ute når jeg kan spise meg mett på supergod sushi for rundt 1000!!!
Jeg har gassovn med flamme, så klarte å miste flere pastaskuer ned i flammen så det stinket brent pasta i flere timer etterpå, og da jeg skulle smake på en for å kjenne om den var ferdigkokt klarte jeg å helle kokende vann rett på leppa!!

Så nå sitter jeg her med 1.gradsforbrenning på underleppa, og tenker ikke faaaaan om jeg skal lage så mye som en brødblings i denne leiligheten igjen!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha ha ha... synes jeg ser deg!!! Kan ikke huske at du ikke var god på å lage mat da vi bodde i Bergen.....
Kjempegøy å følge med på bloggen din. Det virker som du har det topp med masse spennende opplevelser. Du er tøff som kaster deg ut i noe sånt :-)
Klem fra Edny

AtokyoLife sa...

Heisann!!
Jeg har kanskje blitt verre med åra, men å steke french fries i stekeovnen(det var vel mest det det gikk i da vi var studenter)kan vel ikke akkurat klassifiseres som mesterkokktendenser:)
Og synes å huske at jeg nøt godt av deg og Anjas kokkekunnskaper!!
Alt bra med deg??
Koslig at du følger med!!
Klem Cecilie